Anasayfa


     GRP Modüler Su Deposu

   
Ürün Kodu : NOVAGRP01
Üretici : NOVASANTEK
Ürün Özellikleri
Arayarak Fiyat Alınız
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

GRP Modüler Su Depoları


GRP (Cam elyaf takviyeli polyester) nedir? 

GRP modüler su depoları, kırpılmış cam elyaf ile takviye edilmiş doymamış polyester reçineden oluşan levhaların sıcak presleme yöntemi ile yüksek basınç ve sıcaklık altında kürlenmesi yöntemi ile üretilir. Paneller yüksek tonajlı preslerde 1500C dereceye ısıtılmış kalıplarda imal edilirler. Kullanılan kalıp ve imalat teknolojisi sayesinde, üretilen panellerin her iki yüzü de pürüzsüz, tamamen kürlenmiş ve dayanıklıdır.  UV ışınlarına karşı dayanıklıdır ve ışık geçirmediği için tank içinde yosun oluşmasına müsaade etmez.

Termal İzolasyon: GRP Modüler depolar yüzeyi poliüretan köpük kaplanarak termal izolasyonu sağlanır. Kullanılan yalıtım malzemesi CFC ve HCFC içermez. Doğaya zarar vermez. 

Ömrü Ne Kadardır ?

GRP depoların hammaddesi kırpılmış cam elyaf ve polyester reçinedir. GRP paneller sıcak presleme metodu ile üretildiğinden sağlam ve uzun ömürlüdür.

Dayanıklı Mıdır ?

Dayanıklıdırlar. GRP depo panelleri yüksek tonajlı preslerde sıcak kalıpta presleme yöntemi ile imal edilirler. Üzerindeki formdan dolayı mukavemet kazanan paneller basınca karşı dayanıklıdır. 

Açık Alanda Kullanılabilir Mi ?


Evet, GRP depolar ısı iletimi düşük ve UV ışıklarına dayanıklı olduğu için açık alanlarda da uygulanabilir.

Isı ve Işık Yalıtımı Nasıldır ?

GRP depolar ışık geçirmez, dolayısıyla içinde yosun oluşumuna müsade etmez.
Değişken hava koşullarına karşı modüler su depolarını oluşturan paneller izole edilebilir ve sıcak/soğuk su deposu olarak kullanılabilir.


Hijyenik Midir ?

Evet hijyeniktir.  Sağlıklı bir ürün olarak tercih edilebilir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj